Specializujeme se na komornější firemní večírky
Právě u nich se ukáže náš potenciál připravit dokonalou akci od A do Z. Nejčastěji připravujeme firemní akce pro sto až sto padesát hostů.
Ať chystáte párty pro celé oddělení v rámci firmy nebo oficiální akci na mezinárodní úrovni, stojíme za vámi od logistiky přes vytvoření menu a přípravu jídel až po spolehlivý, profesionální personál. Jestli na našich akcích něco nenajdete, jsou to číšníci v o číslo větším obleku a servírky v teniskách.
O co se staráme v rámci firemních akcí
Raut
Díky svému neformálnímu charakteru patří rauty k nejoblíbenějším a nejčastějším formám společenských setkání, obzvlášť pokud se sejde společnost více než dvaceti lidí.
Na rautech v našem podání vítá příchozí obsluha, která zároveň nabízí welcome drink. Během akce se podávají studené i teplé pokrmy a dezerty, k dispozici jsou samozřejmě také nealkoholické nápoje, víno, a pokud to charakter akce dovoluje – i pivo.
Raut trvá typicky tři hodiny a vyznačuje se absencí zasedacího pořádku. Hosté se během něj prochází, konverzují a celkově panuje uvolněná atmosféra.
Finger food a canapés
Česky řečeno jednohubky a chuťovky, které jsou však v našem podání tvarově i barevně nápadité.
Finger food je jídlo, které můžete vzít mezi prsty a neumažete se, ke konzumaci tedy není třeba žádný příbor. Velikost jednoho kusu odpovídá jednomu či dvěma soustům a podává se pomocí speciálního nádobí – lžic, skleniček, kelímků a špízků.
Finger food a canapés doporučujeme jako ideální volbu servírování při rautech, recepcích a privátních akcích.
Servírované menu
Servírované menu typicky podáváme při slavnostnějších a formálnějších akcích konaných od bytů po zámky. Menu se skládá ze tří až šesti chodů, přičemž jednotlivé chody servírujeme hostům sedícím u tabulí nebo kulatých stolů.
Značnou pozornost věnujeme výzdobě stolů, inventáři, zasedacímu pořádku, výběru vhodného vína k podávanému menu či pozorné obsluze.
Coffee break
Zhruba třicetiminutová forma občerstvení, se kterou se typicky setkáte v dopoledních nebo odpoledních hodinách na konferencích, školeních a seminářích.
V rámci coffee breaku servírujeme slané a sladké pokrmy jako sendviče, jogurty, croissanty nebo čerstvé ovoce. Samozřejmou součástí jsou pak espresso, čaje a nealkoholické nápoje.