Náš přístup k české kuchyni
Zasahovat do receptů, na kterých prapůvodně vznikla česká kuchyně, a snažit se je „vylepšit“, by byla chyba. Tu udělat nechceme.
Naše česká kuchyně provoní vaši akci tradicí a hosté si díky moderní přípravě a profesionálnímu servírování odnesou ten nejlepší zážitek.
Ukázka českého menu
Menu vám sestavíme na míru, jakmile vás poznáme a zjistíme víc o akci, kterou pořádáte, a o vašich hostech. Už teď si však můžete udělat obrázek o položkách, které se na menu mohou objevit.
- Prsa z perličky v úpravě sous vide se salátem z černého kořene s čerstvým špenátem a šnytlíkovým pestem
- Dýňový krém s pěnou z uzeného špeku a dýňovým olejem
- Grilované filé z říčního okouna ze sádek v Horních Počernicích s hráškovým pyré, glazírovanou karotkou na másle a rakytníkovou omáčkou
- Steak z daňčí kýty z křivoklátských lesů v úpravě sous vide s liškovou omáčkou s žemlovým muffinem s brusinkami, restované houby
- Tvarohovo-jablečné lívance se švestkami marinovanými v rumu a medu se šlehaným čerstvým sýrem