Od zasedacího pořádku po závěrečný úklid
Ať pořádáte rodinnou večeři, menší raut nebo čaj o páté, jsme vám plně k dispozici.
Pomůžeme vám se zasedacím pořádkem, připravíme a vytiskneme menu, přivezeme vlastní reprezentativní inventář a zajistíme kreativní grafický servis. Během akce se postaráme o precizní přípravu celého menu a pozitivní dojem vašich hostů dotvoříme ochotnou a profesionální obsluhou.
Na konci vše sklidíme a „vrátíme“ vám kuchyň i jídelní prostor v dokonale čistém stavu.
Co na privátních akcích zajišťujeme
Raut
Díky svému neformálnímu charakteru patří rauty k nejoblíbenějším a nejčastějším formám společenských setkání, obzvlášť pokud se sejde společnost více než dvaceti lidí.
Na rautech v našem podání vítá příchozí obsluha, která zároveň nabízí welcome drink. Během akce se podávají studené i teplé pokrmy a dezerty, k dispozici jsou samozřejmě také nealkoholické nápoje, víno, a pokud to charakter akce dovoluje – i pivo.
Raut trvá typicky tři hodiny a vyznačuje se absencí zasedacího pořádku. Hosté se během něj prochází, konverzují a celkově panuje uvolněná atmosféra.
Finger food a canapés
Česky řečeno jednohubky a chuťovky, které jsou však v našem podání tvarově i barevně nápadité.
Finger food je jídlo, které můžete vzít mezi prsty a neumažete se, ke konzumaci tedy není třeba žádný příbor. Velikost jednoho kusu odpovídá jednomu či dvěma soustům a podává se pomocí speciálního nádobí – lžic, skleniček, kelímků a špízků.
Finger food a canapés doporučujeme jako ideální volbu servírování při rautech, recepcích a privátních akcích.
Servírované menu
Servírované menu typicky podáváme při slavnostnějších a formálnějších akcích konaných od bytů po zámky. Menu se skládá ze tří až šesti chodů, přičemž jednotlivé chody servírujeme hostům sedícím u tabulí nebo kulatých stolů.
Značnou pozornost věnujeme výzdobě stolů, inventáři, zasedacímu pořádku, výběru vhodného vína k podávanému menu či pozorné obsluze.
Coffee break
Zhruba třicetiminutová forma občerstvení, se kterou se typicky setkáte v dopoledních nebo odpoledních hodinách na konferencích, školeních a seminářích.
V rámci coffee breaku servírujeme slané a sladké pokrmy jako sendviče, jogurty, croissanty nebo čerstvé ovoce. Samozřejmou součástí jsou pak espresso, čaje a nealkoholické nápoje.