Lehká italská kuchyně

Od grilovaných mušlí přes vitello tonnato až po mascarpone zabaione a další pochoutky z jihu Evropy.

Náš přístup k italské kuchyni

Italskou vášeň pro gastronomii poznají vaši hosté na první kousnutí. A na druhé i třetí. U všech jídel udržujeme lehkost a vše připravujeme z čerstvých surovin.

Ukázka italského menu

Menu vám sestavíme na míru, jakmile vás poznáme a zjistíme víc o akci, kterou pořádáte, a o vašich hostech. Už teď si však můžete udělat obrázek o položkách, které se na menu mohou objevit.

  • Grilované mušle sv. Jakuba s hráškovo-mátovým pyré a uzenou pancettou
  • Vitello tonnato – plátky telecího hřbetu s krémovou tuňákovou majonézou, řeřichou a kapary
  • Halibut brasírovaný v olivovém oleji s bylinkami, čočka beluga, šafránové velnuté
  • Mascarpone zabaione s tvarohovými knedlíčky